Werktuigrapport

In het werktuigrapport:

Eigenarenhistorie
Land van herkomst
Technische gegevens

Koop een werktuigrapport:

Wil je een werktuig kopen? Dan heb je ongetwijfeld veel vragen en weet je misschien niet waar je allemaal op moet letten. Hoeveel eigenaren heeft het werktuig al gehad? Uit welk land is het werktuig geïmporteerd? Vele vragen waar ons werktuigrapport jou een antwoord op geeft!

In ons werktuigrapport staat deze informatie:

  • Als het maximaal toelaatbare gewicht van een werktuig boven 3.500 kilo ligt, dan heeft het werktuig een APK-verplichting. In ons werktuigrapport krijg je alle vorige keuringen en eventuele afkeurpunten te zien. Handig, zodat je deze afkeurpunten nog eens goed kunt controleren.
  • Zodra een werktuig van eigenaar wisselt wordt dit door de RDW geregistreerd. In het werktuigrapport staat hoeveel eigenaren het werktuig heeft gehad, wat voor soort eigenaren dit zijn geweest en hoe lang elke eigenaar het werktuig in bezit heeft gehad.
  • Indien het werktuig geïmporteerd is kun je het land van herkomst opvragen. Elk land hanteert andere kwaliteitsstandaarden, dus het is handig om te weten waar het werktuig vandaan komt.
  • Daarnaast staan alle technische gegevens van het werktuig in het werktuigrapport. Belangrijk is bijvoorbeeld de maximale massa, zodat je precies weet hoe zwaar je het werktuig mag beladen.

Met een werktuigrapport kies je voor zekerheid!