Truckrapport

In het truckrapport:

APK-historie
Eigenarenhistorie
Land van herkomst
Technische gegevens

Koop een truckrapport:

Wil je een truck kopen? Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk kilometers maken met zo min mogelijk problemen. Hoe zit het met de APK-historie? Hoeveel eigenaren heeft de truck al gehad? En uit welk land is de truck geïmporteerd? Ons truckrapport helpt je bij het maken van een goede keuze!

In ons truckrapport staat al deze informatie:

  • Een truck is gecategoriseerd als een zwaar voertuig en moet daardoor elk jaar gekeurd worden. In het truckrapport kun je de complete APK-historie teruglezen en worden eventuele afkeurpunten getoond. Nu je dit weet, kun je controleren of deze punten goed zijn gerepareerd.
  • Elke keer als een truck van eigenaar wisselt, wordt dit door de RDW geregistreerd. Ons truckrapport toont hoeveel eigenaren een truck heeft gehad, wat voor een eigenaren dit waren en hoe lang elke eigenaar de truck in bezit heeft gehad. Erg handig om de eigenarenhistorie te weten!
  • Indien de truck geïmporteerd is kun je het land van herkomst opvragen. Elk land hanteert andere kwaliteitsstandaarden, dus het is handig om te weten waar de truck vandaan komt.
  • Trucks staan bol van de techniek, maar misschien kun je door de bomen het bos niet meer zien. Om je te helpen geeft het truckrapport je een compleet overzicht van alle technische details, zodat jij precies weet wat de truck in huis heeft. Op deze manier kun je ook goed vergelijken.

Met een truckrapport kies je voor zekerheid!