Opleggerrapport

In het opleggerrapport:

APK-historie
Eigenarenhistorie
Land van herkomst
Technische gegevens

Koop een opleggerrapport:

Wil je een oplegger kopen? Ons opleggerrapport geeft inzicht in details die je niet met het blote oog kunt zien. Hoe zit het met de APK-historie? Hoeveel eigenaren heeft de oplegger al gehad? En uit welk land is de oplegger geïmporteerd? Ons opleggerrapport helpt je bij het maken van een goede keuze!

In ons opleggerrapport staat al deze informatie:

  • Een oplegger heeft een APK-verplichting. In ons opleggerrapport kun je de APK-historie teruglezen en kun je zien waar de oplegger in het verleden op afgekeurd is. Mocht je een oplegger gaan bekijken, dan kun je aan de hand van ons rapport controleren of deze punten zijn aangepakt.
  • Elke keer als een oplegger van eigenaar wisselt wordt dit door de RDW geregistreerd. Ons opleggerrapport toont onder andere hoeveel eigenaren een oplegger heeft gehad, wat voor een soort eigenaren dit waren en hoe lang elke eigenaar de oplegger in bezit heeft gehad. Handig om te weten!
  • Indien de oplegger geïmporteerd is kun je het land van herkomst opvragen. Elk land hanteert andere kwaliteitsstandaarden, dus het is handig om te weten waar de oplegger vandaan komt.
  • Daarnaast krijg je in ons opleggerrapport een uitgebreide lijst met technische details van de desbetreffende oplegger. Zo zie je niets over het hoofd en kun je weloverwogen een keuze maken.

Met een opleggerrapport kies je voor zekerheid!