Opleggerrapport

In het opleggerrapport:

APK-historie
Eigenarenhistorie
Land van herkomst
Technische gegevens

Koop een opleggerrapport:

Wil je een oplegger kopen? Ons opleggerrapport geeft inzicht in details die je niet met het blote oog kunt zien. Je krijgt onder andere inzicht in de APK-historie van de oplegger, een overzicht van de vorige eigenaren en een lijst met alle technische specificaties. Ons opleggerrapport helpt je bij het maken van een goede keus!

In ons opleggerrapport staat al deze informatie:

  • Een oplegger heeft een APK-verplichting. In ons opleggerrapport kun je de APK-historie teruglezen en kun je zien waar de oplegger in het verleden op afgekeurd is. Mocht je een oplegger gaan bekijken, dan kun je aan de hand van ons rapport controleren of deze punten zijn aangepakt.
  • Elke keer als een oplegger van eigenaar wisselt wordt dit door de RDW geregistreerd. Ons opleggerrapport toont onder andere hoeveel eigenaren een oplegger heeft gehad, wat voor een soort eigenaren dit waren en hoe lang elke eigenaar de oplegger in bezit heeft gehad. Handig om te weten!
  • Indien de oplegger ge├»mporteerd is kun je het land van herkomst opvragen. Elk land hanteert andere kwaliteitsstandaarden, dus het is handig om te weten waar de oplegger vandaan komt.
  • Daarnaast krijg je in ons opleggerrapport een uitgebreide lijst met technische details van de desbetreffende oplegger. Zo zie je niets over het hoofd en kun je weloverwogen een keus maken.

Met een opleggerrapport kies je voor zekerheid!

Doe een kenteken check:

Download onze gratis app: